kYLA

Alla behöver kyla något och vi vet hur man gör, oavsett vilken bransch du verkar i och vilket behov du har.

Precis som all teknik så utvecklas kyltekniken ständigt.

På Hagmans håller vi oss uppdaterade om senaste nytt och vågar säga att vi definitivt ligger i framkant.

Någonting vi tidigt satsade på var Naturliga köldmedier dit bland annat Koldioxid (CO2) räknas och som vi idag är ledande på när det kommer till entreprenad och konvertering av gamla system.

Vilken bransch representerar du?

Läs vidare bland länkarna nedan så berättar vi mer om vad vi kan göra för dig.

Naturliga köldmedier är betydligt skonsammare mot vår atmosfär än "gamla" traditionella köldmedier. Andra positiva effekter med naturliga köldmedier är att anläggningarna förbrukar mindre energi och utsätts för mindre slitage vilket ger en längre livslängd. Tekniken med Naturliga köldmedier har utvecklats mycket de senaste åren och idag finns anläggningar från 5 kW och uppåt.

Kort om naturliga köldmedier

Vill du veta mer om naturliga köldmedier och vad vi kan göra för dig?

 Hör av dig så återkommer vi!

Vilken bransch representerar du?

Butik &

LIVSMEDEL

Restaurang & Storkök

Serverrum & Serverhall

Fastighet

Kyl- & Fryslager

Hotell & Kontor

Process & Industri

Referensprojekt och Senaste nytt