top of page
89876579_214269603111001_414033199784945

ENTREPRENAD

Generalentreprenad, Totalentreprenad eller Underentreprenad?

Vi utför välbyggda entreprenader till ditt projekt.

Stora projekt görs ofta i entreprenadform vilket hanteras av vår entreprenadavdelning. På vår entreprenadavdelning jobbar våra projektledare och ingenjörer i tätt samarbete med några av branschens vassaste kyltekniker.

Vårt team projekterar och levererar pålitliga, robusta och välbyggda anläggningar till dig som kund och är vana vid att jobba i form av såväl generalentreprenad, totalentreprenad som underentreprenad. 

I konkurrensen med andra firmor sticker vi ut med vår långa erfarenhet. Vi kan kyla i stort format och vet vilka övriga utmaningar och krav man ställs inför på en modern byggarbetsplats, allt från arbetsmiljö och logistik till kvalité och deadlines. Vi eftersträvar alltid att vara snabbfotade, hos oss skall det inte ta lång tid att få jobbet gjort, få återkoppling eller att hantera ett oförutsett problem.

Vill du läsa mer om några av våra entreprenaduppdrag så läs gärna vidare bland våra referensobjekt längst ner på sidan 

Naturliga köldmedier är betydligt skonsammare mot vår atmosfär än "gamla" traditionella köldmedier. Andra positiva effekter med naturliga köldmedier är att anläggningarna förbrukar mindre energi och utsätts för mindre slitage vilket ger en längre livslängd. Tekniken med Naturliga köldmedier har utvecklats mycket de senaste åren och idag finns anläggningar från 5 kW och uppåt.

Kort om naturliga köldmedier

När man idag bygger en ny fastighet så läggs stort fokus på att arbetet, och resultatet är/blir hållbart sett till energianvändning, val av material, med mera.

BREEAM & LEED är två ledande miljöcertifieringssystem som vi, med våra entreprenader är vana vid att jobba efter.

Baserat på den funktion som som efterfrågas så tar vi fram den lösning som erbjuder absolut bäst miljöprestanda sett till energiförbrukning, livslängd och GWP-poäng. Vi är också själva certifierade enligt ISO 14001.

BREEAM & LEED

Även Styr & Fastighetsautomation

Sedan 2018 har vi en avdelning specialiserad på Styr & Fastighetsautomation ledd av Jesper Lindvall. 

Hagmans Styr logga

Styr & Fastighetsautomation är bland annat nyckeln till väl fungerande och energieffektiva kyl-, värme- och ventilationssystem.

Läs mer på hagmansstyr.se

Även Solenergi

Hagmans Solenergi logga

Det senaste tillskottet bland våra systerföretag är Hagmans Solenergi som installerar och servar solcellesanläggningar till din fastighet.

På Hagmans Sol hittar du ett handplockat team av erfarna tekniker, montörer och säljare med samlad kunskap från många hundra anläggningar.

Trots att vi startade upp ganska nyligen är vi redo att axla de riktigt stora och/eller komplicerade anläggningarna. Kunskapen för hur din anläggning skall utformas och monteras finns i teamet, tryggheten och stabiliteten finns i arvet från Hagmans

Läs mer på hagmanssol.se

Vill du veta mer om vår entreprenadavdelning och vad vi kan göra för dig?

Jonas Hagman

 Hör av dig så återkommer vi!

Hagmans Logga

Försäljning, Projektering & Installation

av produkter & tjänster inom

Värmesystem

Energioptimering

Kylsystem

Styrsystem

Fastighetsautomation

Solenergisystem

Hagmans kyl logga
Hagmans sol logga
Hagmans Styr logga

Vilken bransch representerar du?

Bransch
Kyla till butik

Butik &

LIVSMEDEL

Kyla till restaurang

Restaurang & Storkök

Kyla till serverhall

Serverrum & Serverhall

Komfortkyla till fastighet

Fastighet

Kyla till Kyl & fryslager

Kyl- & Fryslager

Kyla till hotell o kontor

Hotell & Kontor

Process o industri

Process & Industri

Referensprojekt och Senaste nytt

bottom of page