top of page
Tekniker på kyl och fryslager

Kyl & Fryslager

Stort logistikcenter, medelstor depå eller mindre lokal?

Vi är experter på kyl och fryslager.

När det kommer till entreprenadjobb så spelar det ingen roll hur stort lager du vill kyla, vi har lösningen. Oavsett om det handlar om kyllager eller fryslager, i det riktigt stora formatet eller i det mindre så sitter vi på rätt kompetens för att hjälpa dig.

När det kommer till service, om din anläggning fungerar dåligt, ineffektivt eller inte alls, då kan du ta det lugnt, vi hjälper dig felsöka och lösa dina problem.

Vi är väl inarbetade på den senaste tekniken och vårt entreprenadteam är ledande när det kommer till installation av stora kylanläggningar med naturliga köldmedier, såsom koldioxidanläggningar.  (läs vidare här intill)

Vårt serviceteams breda kompetens, när det kommer till klassiska kylanläggningar, kommer väl till pass när det är dags att serva, konvertera eller i övrigt uppdatera din befintliga kylanläggning. På senare tid har det även hänt en hel del när det kommer till smarta optimerings och energiåtervinningslösningar, även på befintliga anläggningar. Ett servicebesök, eller en enskild snabb översyn av din anläggning räcker ofta för att ta fram ett antal förslag på åtgärder som innebär lägre driftkostnader och förlängd livslängd på din anläggning, dessutom med en hel del miljövinster på köpet. Kontakta oss så berättar vi gärna mer!

Naturliga köldmedier är betydligt skonsammare mot vår atmosfär än "gamla" traditionella köldmedier. Andra positiva effekter med naturliga köldmedier är att anläggningarna förbrukar mindre energi och utsätts för mindre slitage vilket ger en längre livslängd. Tekniken med Naturliga köldmedier har utvecklats mycket de senaste åren och idag finns anläggningar från 5 kW och uppåt.

Kort om naturliga köldmedier

När man idag bygger en ny fastighet så läggs stort fokus på att arbetet, och resultatet är/blir hållbart sett till energianvändning, val av material, med mera.

BREEAM & LEED är två ledande miljöcertifieringssystem som vi, med våra entreprenader är vana vid att jobba efter.

Baserat på den funktion som som efterfrågas så tar vi fram den lösning som erbjuder absolut bäst miljöprestanda sett till energiförbrukning, livslängd och GWP-poäng. Vi är också själva certifierade enligt ISO 14001.

BREEAM & LEED

Vill du veta mer om kyl och fryslagerhallar och vad vi kan göra för dig?

Jonas Hagman

 Hör av dig så återkommer vi!

Detta gör vi för dig

bild på kyl Entreprenad

Entreprenad

Kyltekniker

Service

energioptimering

Energi optimering

jourbil

Jour

Även Styr & Fastighetsautomation

Sedan 2018 har vi en avdelning specialiserad på Styr & Fastighetsautomation ledd av Jesper Lindvall. 

Hagmans Styr logga

Styr & Fastighetsautomation är bland annat nyckeln till väl fungerande och energieffektiva kyl-, värme- och ventilationssystem.

Läs mer på hagmansstyr.se

Även Solenergi

Hagmans Solenergi logga

Det senaste tillskottet bland våra systerföretag är Hagmans Solenergi som installerar och servar solcellesanläggningar till din fastighet.

På Hagmans Sol hittar du ett handplockat team av erfarna tekniker, montörer och säljare med samlad kunskap från många hundra anläggningar.

Trots att vi startade upp ganska nyligen är vi redo att axla de riktigt stora och/eller komplicerade anläggningarna. Kunskapen för hur din anläggning skall utformas och monteras finns i teamet, tryggheten och stabiliteten finns i arvet från Hagmans

Läs mer på hagmanssol.se

Hagmans Logga

Försäljning, Projektering & Installation

av produkter & tjänster inom

Värmesystem

Energioptimering

Kylsystem

Styrsystem

Fastighetsautomation

Solenergisystem

Hagmans Kyl och energiteknik logga
Hagmans Solenergi logga
Hagmans Styr Logga

Närbesläktade Affärsområden

Kontorsbyggnad

Fastighet

Pipes_edited.jpg

Process & Industri

En serverhall

Serverrum & Serverhall

bottom of page