RESTAURANG & STORKÖK

Hagmans är en ledande leverantörer av kylutrustning och kylservice till Restauranger och Storkök i Göteborg. Redan när första generationen Hagman startade sin verksamhet så utgjorde Restaurang & Storkökskunder en viktig del av verksamheten.

På Hagmans vet vi vilka krav och utmaningar som restauranger och storkök ställs inför, allt från obligatoriska myndighetskrav, till att hålla drycken välkyld, till att upprätthålla en allmänt god och trevlig komfort i lokalerna.

Vi hjälper dig med allt som har med kyla att göra, inte bara med att sälja och serva anläggningar utan även med råd för att ni skall upprätthålla en så problemfri drift och god kylekonomi som möjligt.

Har du frågor och tankar kring kyla i din restaurang och storkök, och vad vi kan göra ihop?

 Hör av dig till oss så återkommer vi!

Mer än "bara" kyla - Vi inreder storkök!

Tillsammans med vårt systerbolag Hansson & Jakobsson Storkök erbjuder vi även service och försäljning av storköksutrustning såsom ugnar, diskmaskiner, spisar, stekbord, degblandare, tryckkokare, rostfritt (bänkar & hyllor) med mera.

Hansson & Jakobsson har funnits på marknaden i många år och är stolt leverantör både till ledande Hotel & Restaurangkedjor samt en rad offentliga verksamheter i Göteborgsområdet med omnejd. 

 För mer info, besök hjstorkok.se 

44296938_10155830499341592_2857672162729

PROFFS PÅ NATURLIGA KÖLDMEDIER

Referensprojekt Restaurang & Storkök

Tjänsteområden
Kontakt

Hagmans Kyl och Energiteknik AB

Exportgatan 17 H

422 46 Hisings backa

031 - 21 45 00

E-post