top of page
Hagmans på ett kyllager

 Om HAGMANS

Vi på Hagmans är specialister på kyla-, värme- och energisystem.

För industri, fastighet och hushåll utför vi projektering, installation, reparation och service av ditt kyla-, värme- och energisystem.

Genom fyra generationer har vår verksamhet utvecklats till vad den är idag. Vi lägger ett stort värde vid att du som kund skall vara nöjd och rakryggat rekommendera oss vidare till dina vänner, bekanta och/eller branschkollegor - på detta sätt har vi jobbat sedan dag ett, på detta sätt har vi utvecklats till vad vi är idag.

Idag har vi uppnått en ledande position i vår bransch, något vi är både glada, stolta och ödmjuka över. Vi älskar konkurrens och våra konkurrenter, de sporrar oss att bli ännu bättre. I vår region återfinns vi idag bland annat på de riktigt stora kylentreprenaderna där vi installerar de absolut mest miljövänliga anläggningarna som finns på världsmarknaden. Naturliga köldmedier är vår specialitet.

Med dina intressen i fokus löser vi dina behov på bästa sätt. Vi lutar oss mot vår långa erfarenhet, nyfikenhet och kännedom om att kommunikation är A och O. 

Hos oss hittar du erfarna ingenjörer, projektledare, kyltekniker och administrativ personal, totalt cirka 20 handplockade "ess" från landets alla hörn. Börjar man hos oss är sannolikheten stor att man blir kvar en lång tid framöver, så är det idag och vi ser det som ett kvitto på att vi gör något rätt.


Vi ser fram emot att höra av dig!

Välkommen till oss på Hagmans Kyl & Energiteknik!

Hagmans Logga

Försäljning, Projektering & Installation

av produkter & tjänster inom

Värmesystem

Energioptimering

Kylsystem

Styrsystem

Fastighetsautomation

Solenergisystem

Hagmans Kyl logga
Hagmans Solenergi logga
Hagmans Styr logga
bottom of page