top of page

komfortkyla

& Klimatsystem

hotell  |  kontor  |  bostäder

AC Komfortkyla

Komfortkyla kallas allmänt även för Luftkonditionering eller AC (Air Conditioning) och har till syfte att hålla rumstemperaturen på en sval och behaglig nivå även när det är varmt ute. 

Klimatsystem omfattar mer än kyla, de omfattar även värme vilket är passande på våra breddgrader.

 

Vi bygger energieffektiva klimatsystem som omfattar allt från en lokal till hundratals, där man i varje enskilt rum individuellt kan bestämma vilken temperatur man vill ha just där.

Komfortkyla och Klimatsystem har blivit ett mycket vanligt inslag, för att inte säga självklarhet i dagens kommersiella fastigheter. Kontor, butiker och inte minst hotell ställer höga krav på att inomhusmiljön skall vara komfortabel för alla som vistas i dem, alltid. Samtidigt skall det göras på ett hållbart sätt vilket ställer stora krav på teknik och styrning.

Vi på Hagmans har tillgång till den senaste tekniken och installerar, servar och övervakar komfortkyleanläggningar och klimatsystem för många av Göteborgs stora fastighetsägare och verksamheter.

Har du frågor och tankar kring komfortkyla och vad vi kan göra ihop?

Fredrik Jarlsmark

 Hör av dig till oss så återkommer vi!

TILLFÄLLIGA BEHOV? INTRESSERAD AV ATT HYRA AC?

Hör du till dem som bara behöver luftkonditionering under sommarens varmaste period, eller av andra skäl, men bara tillfälligt?

För dig erbjuder vi även paketlösningar för uthyrning. Hör av dig så berättar vi mer!

Referensprojekt Komfortkyla & Klimatsystem

Titta in snart igen
När inlägg har publicerats hittar du dem här.
bottom of page