Fastighet

På hotell och kontor ställs det höga krav på inomhusmiljön för att kunder skall trivas och personalen produktiv.

Detta uppnås med klimatsystem och komfortkyla

Klimatsystem med komfortkyla baserade på värmepumpteknik levererar samma behagliga inomhustemperaturer på ett energieffektivt sätt helt oberoende av vad för temperatur det är utomhus, varmt som kallt. 

Vi bygger, levererar och installerar klimatsystem som omfattar allt från 1 till 100 tals rum, alla individuellt styrda på det sätt som är passande för verksamheten som skall bedrivas.

"Verka utan att synas"
Men allt handlar inte om temperatur. Faktorer som design och ljudvolym spelar ofta mycket stor roll i denna typ av miljöer, något som vi är vana vid att hantera och har många lösningar på. 

Har du frågor och tankar kring lösningar för Hotell och Kontor, eller Klimatsystem och Komfortkyla i allmänhet?

 Hör av dig till oss så återkommer vi!

Kök, Bar och Pool
Hotell har ofta större behov av värme och kyla än så. Hotell har till exempel ofta, för att inte säga alltid ett kök som behöver kyla och inte sällan en pool eller spa som behöver en hel del värme.

På Hagmans kan vi hjälpa till med energieffektiva, robusta och i övrigt miljövänliga system för allt detta. Ofta kan vi dessutom hitta energibesparande synergier mellan de olika kyl- och värmesystemen genom att ta till vara spillvärmen från dessa.

Nedan följer ett antal referensprojekt som har med hotell och kontor att göra.

Även Styr & Fastighetsautomation

Sedan 2018 har vi en avdelning specialiserad på Styr & Fastighetsautomation ledd av Jesper Lindvall. 

Styr & Fastighetsautomation är bland annat nyckeln till väl fungerande och energieffektiva kyl-, värme- och ventilationssystem.

Läs mer på hagmansstyr.se

Även Solenergi

Det senaste tillskottet bland våra systerföretag är Hagmans Solenergi som installerar och servar solcellesanläggningar till din fastighet.

På Hagmans Sol hittar du ett handplockat team av erfarna tekniker, montörer och säljare med samlad kunskap från många hundra anläggningar.

Trots att vi startade upp ganska nyligen är vi redo att axla de riktigt stora och/eller komplicerade anläggningarna. Kunskapen för hur din anläggning skall utformas och monteras finns i teamet, tryggheten och stabiliteten finns i arvet från Hagmans

Läs mer på hagmanssol.se

Försäljning, Projektering & Installation

av produkter & tjänster inom

Värmesystem

Energioptimering

Kylsystem

Styrsystem

Fastighetsautomation

Solenergisystem

Hagmas Solenergi-4f.png

Närbesläktade Affärsområden

Hotell & Kontor

Restaurang & Storkök 

Energi optimering

Tjänsteområden för Fastighet

Entreprenad

Installation

Konvertering

Service

Jour

Referensprojekt & Senaste nytt