top of page

🌟 Bli en kyltekniker med oss pĂ„ Hagmans Kyl & Energiteknik! 🌟

Vi fortsÀtter att vÀxa och söker nu Ànnu fler erfarna kyltekniker till vÄr serviceavdelning.

Är du vĂ„rt nĂ€sta tillskott?

Nu söker vi fler duktiga kyltekniker, frÄn hela landet till oss pÄ Hagmans Kyl & Energiteknik i Göteborg. Vi pÄ Hagmans har sÀkrat en stabil position pÄ marknaden i VÀstra Götalandsregionen och Àr idag det sjÀlvklara valet nÀr det kommer till service och entreprenader av kyl- och vÀrmesystem pÄ företag runtom pÄ vÀstkusten.

Vi ligger i framkant nÀr det kommer till teknik och tÀnk. Vi arbetar endast med marknadens ledande varumÀrken och leverantörer för att kunna leverera den bÀsta kvalitén och de effektivaste lösningarna, med kunden och miljön i fokus. Besök gÀrna vÄra sociala medier, dÀr fÄr du en god överblick av vad för kul projekt vi hÄller pÄ med om dagarna. VÄrt huvudkontor ligger pÄ sydöstra Hisingen, endast ett stenkast frÄn Göteborg centrum.


Huvudsakliga arbetsuppgifter

Som en av vÄra kyltekniker kommer du framför allt arbeta med service av kylaggregat hos större företag, skolor samt myndigheter. VÄr ledning bestÄr av personer med lÄng erfarenhet frÄn branschen samt hög kompetens som alltid kommer stötta och vÀgleda dig vÀl i ditt arbete. Dina arbetsuppgifter kommer bestÄ av · Service och mindre entreprenader inom kyla. · Utredningar/felsökningar och ÄtgÀrdsförslag. · Daglig kontakt med vÄra kunder. · Planera ditt arbete tillsammans med vÄr service ledare. · BestÀlla material till dina projekt. · HÄlla ordning pÄ vÄra kunders anlÀggningar och din egen utrustning.

Vi letar efter dig som

· Är servicetĂ€nkande, driven och resultatorienterad

· Har ett par Ärs erfarenhet som kyltekniker

· Har ett giltigt kyl certifikat

· Är tekniskt intresserad samt har ett stort engagemang att alltid lĂ€ra dig mer

· Har B-körkort

· Talar svenska obehindratDu erbjuds

· En gemytlig arbetsplats med chefer som vÀrdesÀtter sina anstÀllda

· Branschens slagkraftigaste lön

· Sveriges roligaste kollegor

· Egen servicebil


Övrig information

· Start: OmgÄende

· Omfattning: Heltid

· Placering: Göteborg

· Vi har kollektivavtal

· Vi Àr miljöcertifierade enligt ISO 14001


Har du för lÄngt att pendla till Göteborg? LÄt inte det hindra dig frÄn att skicka in din ansökan. Vi har goda kontakter pÄ boende i Göteborgs omrÄdet och kan troligen hjÀlpa till med att hitta boende om vi kommer överens i övrigt.

Varmt vÀlkommen med din ansökan idag!

Maila ditt CV till rasmus.hagman@hagmanskyl.se

Om oss

Vi pÄ Hagmans Àr specialister pÄ kyla-, vÀrme- och energisystem. För industri, fastighet och hushÄll utför vi projektering, installation, reparation och service av ditt kyla-, vÀrme- och energisystem. Genom fyra generationer har vÄr verksamhet utvecklats till vad den Àr idag. Vi lÀgger ett stort vÀrde vid att du som kund skall vara nöjd och rakryggat rekommendera oss vidare till dina vÀnner, bekanta och/eller branschkollegor - pÄ detta sÀtt har vi jobbat sedan dag ett, pÄ detta sÀtt har vi utvecklats till vad vi Àr idag. Idag har vi uppnÄtt en ledande position i vÄr bransch, nÄgot vi Àr bÄde glada, stolta och ödmjuka över. Vi Àlskar konkurrens och vÄra konkurrenter, de sporrar oss att bli Ànnu bÀttre. I vÄr region Äterfinns vi idag bland annat pÄ de riktigt stora kyl entreprenaderna dÀr vi installerar de absolut mest miljövÀnliga anlÀggningarna som finns pÄ vÀrldsmarknaden. Naturliga köldmedier Àr vÄr specialitet. Vi lutar oss mot vÄr lÄnga erfarenhet, nyfikenhet och kÀnnedom om att kommunikation Àr

A och O. PÄ Hagmans kyl hittar du erfarna ingenjörer, projektledare, kyltekniker och administrativ personal, totalt cirka 20 handplockade proffs frÄn landets alla hörn. Börjar man hos oss Àr sannolikheten stor att man blir kvar en lÄng tid framöver, sÄ Àr det idag och vi ser det som ett kvitto pÄ att vi gör nÄgot rÀtt.


Hagmanskoncernen omfattas av Hagmans Kyl & Energiteknik, Hagmans Styr & Fastighetsautomation samt Hagmans Solenergi.971 visningar

Comments


bottom of page