top of page

Erfaren kyltekniker? Välkommen till oss!

Vi fortsätter att växa och söker nu ännu fler erfarna kyltekniker till vår serviceavdelning.

Är du vårt nästa tillskott?

Nu söker vi fler duktiga kyltekniker, från hela landet till oss på Hagmans Kyl & Energiteknik i Göteborg. Vi på Hagmans har säkrat en stabil position på marknaden i Västra Götalandsregionen och är idag det självklara valet när det kommer till service och entreprenader av kyl- och värmesystem på företag runtom på västkusten.

Vi ligger i framkant när det kommer till teknik och tänk. Vi arbetar endast med marknadens ledande varumärken och leverantörer för att kunna leverera den bästa kvalitén och de effektivaste lösningarna, med kunden och miljön i fokus. Besök gärna våra sociala medier, där får du en god överblick av vad för kul projekt vi håller på med om dagarna. Vårt huvudkontor ligger på sydöstra Hisingen, endast ett stenkast från Göteborg centrum.


Huvudsakliga arbetsuppgifter

Som en av våra kyltekniker kommer du framför allt arbeta med service av kylaggregat hos större företag, skolor samt myndigheter. Vår ledning består av personer med lång erfarenhet från branschen samt hög kompetens som alltid kommer stötta och vägleda dig väl i ditt arbete. Dina arbetsuppgifter kommer bestå av · Service och mindre entreprenader inom kyla. · Utredningar/felsökningar och åtgärdsförslag. · Daglig kontakt med våra kunder. · Planera ditt arbete tillsammans med vår serviceledare. · Beställa material till dina projekt. · Hålla ordning på våra kunders anläggningar och din egen utrustning.

Vi letar efter dig som

· Är servicetänkande, driven och resultatorienterad

· Har ett par års erfarenhet som kyltekniker

· Har ett giltigt kylcertifikat

· Är tekniskt intresserad samt har ett stort engagemang att alltid lära dig mer

· Har B-körkort

· Talar svenska obehindratDu erbjuds

· En gemytlig arbetsplats med chefer som värdesätter sina anställda

· Branschens slagkraftigaste lön

· Sveriges roligaste kollegor

· Egen servicebil


Övrig information

· Start: Omgående

· Omfattning: Heltid

· Placering: Göteborg

· Vi har kollektivavtal

· Vi är miljöcertifierade enligt ISO 14001


Har du för långt att pendla till Göteborg? Låt inte det hindra dig från att skicka in din ansökan. Vi har goda kontakter på boende i göteborgsområdet och kan troligen hjälpa till med att hitta boende om vi kommer överens i övrigt. Varmt välkommen med din ansökan idag!

Maila ditt CV till rasmus.hagman@hagmanskyl.seOm oss

Vi på Hagmans är specialister på kyla-, värme- och energisystem. För industri, fastighet och hushåll utför vi projektering, installation, reparation och service av ditt kyla-, värme- och energisystem. Genom fyra generationer har vår verksamhet utvecklats till vad den är idag. Vi lägger ett stort värde vid att du som kund skall vara nöjd och rakryggat rekommendera oss vidare till dina vänner, bekanta och/eller branschkollegor - på detta sätt har vi jobbat sedan dag ett, på detta sätt har vi utvecklats till vad vi är idag. Idag har vi uppnått en ledande position i vår bransch, något vi är både glada, stolta och ödmjuka över. Vi älskar konkurrens och våra konkurrenter, de sporrar oss att bli ännu bättre. I vår region återfinns vi idag bland annat på de riktigt stora kylentreprenaderna där vi installerar de absolut mest miljövänliga anläggningarna som finns på världsmarknaden. Naturliga köldmedier är vår specialitet. Vi lutar oss mot vår långa erfarenhet, nyfikenhet och kännedom om att kommunikation är A och O. På Hagmans kyl hittar du erfarna ingenjörer, projektledare, kyltekniker och administrativ personal, totalt cirka 20 handplockade proffs från landets alla hörn. Börjar man hos oss är sannolikheten stor att man blir kvar en lång tid framöver, så är det idag och vi ser det som ett kvitto på att vi gör något rätt.


Hagmanskoncernen omfattas av Hagmans Kyl & Energiteknik, Hagmans Styr & Fastighetsautomation samt Hagmans Solenergi.

544 visningar
bottom of page