top of page

Nytt Affärsområde: Hagmans Solenergi

Meddelande från Jonas Hagman till kunder och intresserade


Det är med stor glädje jag ber att få meddela att jag nu startat upp en ny avdelning inom en framtidsbransch, som jag följt en tid och verkligen tror på, nämligen Solenergi.Nu breddar vi oss alltså ytterligare.

Mitt mål med Hagmans är att vara din självklara partner när det kommer till

· energieffektiva kyl och värmesystem

· naturliga köldmedier

· energioptimering

· fastighetsautomation

· solcellsanläggningar

Med Hagmans Solenergi breddas vår hållbara portfölj av affärsområden med ytterligare ett ben, ett ben med potential att växa hur stort som helst för


Alla vill väl köpa in mindre energi i framtiden?

Alla vill väl bidra till att minska koldioxidavtrycket?

Alla vill väl göra en bra affär?

Förberedelserna har pågått en tid och under våren föll så alla bitar på plats.

I mitt handplockade team hittar du kunniga, noggranna och trevliga människor på alla positioner från säljare och support till tekniker, projektledare och montörer. Alla med den rätta Hagmans-andan och med en samlad erfarenhet från hundratals solcellsanläggningar i bagaget, små som stora, entreprenad- som servicejobb.

Vi må vara nykomlingar men betrakta oss inte som något annat än ett seriöst och säkert kort. Vi är redo att axla även de riktigt stora och avancerade solcellsprojekten. Erfarenheten och kunskapen finns i teamet. Tryggheten, stabiliteten och långsiktigheten finns i arvet från Hagmans.


Så snarare än att släppa upp vem som helst på ditt tak och montera vilken anläggning som helst, låt oss räkna på jobbet och presentera vad vi kan göra för dig.

Välkommen att kontakta oss idag!Varför Hagmans?

> Välbyggda anläggningar Vi använder endast utrustning och material av högsta kvalitét. De flesta leverantörer/installatörer säger att de gör det, det gör vi också, och menar det bokstavligen.

> Erfarenhet Vårt team är svårslaget när det kommer till erfarenhet Har du en fråga – Har vi svaret. Har du ett problem – Har vi lösningen

> Trygghet Förutom erfarenheten ligger tryggheten i vår bakgrund och vårt arv. Försäljning, projektering och installation – i fjärde generation. Vi är här för att stanna och leverera.

> Sjyssta villkor Hos oss är vi rädda om personalen i alla led. I den mån vi behöver ta in extra hjälp från underleverantör, så kräver vi detsamma av dem.


Varför Solenergi?

> Sänkta driftkostnaderna på din fastighet Alla fastigheter förbrukar el, om det så handlar om el till uppvärmning eller allmän förbrukning. Ingen el är billigare än den du producerar själv genom solceller.

> Gör miljön en tjänst Genom att producera, konsumera och potentiellt även sälja din egna förnybara energi bidrar du till att sänka koldioxidavtrycket ytterligare i den nordiska elmixen.

> Höj värdet på din fastighet Sänkta driftkostnader återspeglas i höjd värdering av din fastighet vilket är trevligt nästa gång det blir aktuellt.

> Gör en bra affär Förenklat säger branschen att en solcellanläggning betalar sig själv på 10-12 år. Då livslängden på anläggningen är minst 25 år, producerar den alltså gratis el och genererar ”vinst” i minst 13-15 år ytterligare med enbart enklare service på vägen.

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page