Lagerarbetare? Välkommen till oss!

Vi fortsätter att växa och söker nu en ny medarbetare till vårt lager i Hisings Backa.

Är du vårt nästa tillskott?

Nu söker vi en ny medarbetare till vårt lager och huvudkontor på Exportgatan 17 i Hisings Backa, Göteborg. Vi på Hagmans har säkrat en stabil position på marknaden i Västra Götalandsregionen och är idag det självklara valet när det kommer till service och entreprenader av kyl- och värmesystem på företag runtom på västkusten.

Vi ligger i framkant när det kommer till teknik och tänk. Vi arbetar endast med marknadens ledande varumärken och leverantörer för att kunna leverera den bästa kvalitén och de effektivaste lösningarna, med kunden och miljön i fokus. Besök gärna våra sociala medier, där får du en god överblick av vad för kul projekt vi håller på med om dagarna. Vårt huvudkontor ligger på sydöstra Hisingen, endast ett stenkast från Göteborg centrum.


Huvudsakliga arbetsuppgifter

Nu söker vi en ny medarbetare till vårt lager och huvudkontor där du kommer att arbeta nära vår serviceavdelning, och med produkter till/från Hagmans Kyl, men även våra systerbolag Hagmans Sol, Hagmans Styr och Hansson & Jakobsson Storkök.

Vi är söker dig som är glad, positiv, gillar att ta i (ergonomiskt rätt såklart) och få saker gjorda.

Dina arbetsuppgifter kommer bestå av · Mottagning av inleveranser · Orderplock · Leverera utleveranser i närområdet · Service & underhåll av utrustning · Bistå våra tekniker och serviceavdelning på plats · Hålla ordning på våra lager

Vi letar efter dig som

· Är servicetänkande, driven och resultatorienterad.

· Är flexibel och kan hantera att arbetsuppgifterna varierar och kan ändras snabbt.

· Är tekniskt intresserad

· Har B-körkort

· Har Truckkort

· Talar svenska obehindratDu erbjuds

· En gemytlig arbetsplats med chefer som värdesätter sina anställda

· Sveriges roligaste kollegor


Övrig information

· Start: Omgående

· Omfattning: Heltid

· Placering: Göteborg

· Vi har kollektivavtal

· Vi är miljöcertifierade enligt ISO 14001 Varmt välkommen med din ansökan idag!

Maila ditt CV till rasmus.hagman@hagmanskyl.seOm oss

Vi på Hagmans är specialister på kyla-, värme- och energisystem. För industri, fastighet och hushåll utför vi projektering, installation, reparation och service av ditt kyla-, värme- och energisystem. Genom fyra generationer har vår verksamhet utvecklats till vad den är idag. Vi lägger ett stort värde vid att du som kund skall vara nöjd och rakryggat rekommendera oss vidare till dina vänner, bekanta och/eller branschkollegor - på detta sätt har vi jobbat sedan dag ett, på detta sätt har vi utvecklats till vad vi är idag. Idag har vi uppnått en ledande position i vår bransch, något vi är både glada, stolta och ödmjuka över. Vi älskar konkurrens och våra konkurrenter, de sporrar oss att bli ännu bättre. I vår region återfinns vi idag bland annat på de riktigt stora kylentreprenaderna där vi installerar de absolut mest miljövänliga anläggningarna som finns på världsmarknaden. Naturliga köldmedier är vår specialitet. Vi lutar oss mot vår långa erfarenhet, nyfikenhet och kännedom om att kommunikation är A och O. På Hagmans kyl hittar du erfarna ingenjörer, projektledare, kyltekniker och administrativ personal, totalt cirka 20 handplockade proffs från landets alla hörn. Börjar man hos oss är sannolikheten stor att man blir kvar en lång tid framöver, så är det idag och vi ser det som ett kvitto på att vi gör något rätt.


Hagmanskoncernen omfattas av Hagmans Kyl & Energiteknik, Hagmans Styr & Fastighetsautomation samt Hagmans Solenergi.183 visningar